Viljan puinti ja kaivinkonetyöt

Sihvon tila Ylä-Savossa tarjoaa alueen maatalousyrittäjille ja yksityisille toimijoille kattavia maatalousurakoinnin palveluja.

Sihvon tila Ylä-Savossa tarjoaa alueen maatalousyrittäjille ja yksityisille toimijoille kattavia maatalousurakoinnin palveluja. Asiakkaitamme ovat maanviljelijät pääasiassa Lapinlahden kunnassa, mutta myös lähikunnissa, Rautavaaralla ja Nilsiässä.

Teemme erilaisia maatalousurakoinnin töitä. Meiltä sujuu pitkällä kokemuksella ja luotettavasti viljan puinti, lietteen ajo sekä erilaiset traktorityöt. Tilalla myydään myös AIV-rehua. Teemme tilauksesta myös energiapuun hakkuut ja ajot.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta maatalousurakastasi.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Sihvon tilalla työskentelevät tilan omistaja, isäntä Esko Voutilainen ja emäntä Tuula. Tuulan vastuulla ovat paperityöt sekä navettatyöt - tilalla on noin 200 eläimen karja. Esko Voutilainen on koulutukseltaan raskaskoneasentaja ja hänellä on vuosien kokemus sekä asennus- että koneidenkorjaustöistä.

Tilalla työskentelee ympärivuotisesti myös kaksi työntekijää, jotka osallistuvat kaikkiin konetöihin sekä navettatöihin. Työntekijämmekin ovat kokeneita sekä traktori- että konetöissä.

Kaivinkonetyöt

Sihvon tila tarjoaa Ylä-Savon alueella luotettavia ja korkeatasoisia kaivinkonepalveluita. Teemme kaivinkonetöitä noin 100 kilometrin säteellä kaikille niitä tarvitseville. Ajantasainen kalustomme pystyy vastaamaan vaativiinkin haasteisiin. Tutustu kalustoomme.

Teemme erilaisia kaivinkonetöitä kuten teiden peruskunnostusta ja kantojen nostoa. Teemme tilauksesta myös energiapuun hakkuut ja ajot. Hoidamme kaikki urakat aina laadukkaasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä